Další v řadě malých – Mivvy L310

mivvy_l310_1Netradiční přístroje s logem mivvy už u nás zdomácněly. Na vlnu úspěchu, kterou vloni v létě odstartoval notebook mivvy M310 se teď snaží navázat novinka s označením L310. Tentokrát je hned od začátku na výběr dokonce z pěti barev. Základní černou, bílou a stříbrnou variantu doplňují atraktivní žlutá a růžová. To všechno s nekompromisní výbavou za necelých devět tisíc!

Společnost mivvy a.s. dnes představila další ze série svých mininotebooků. Už v těchto chvílích jsou na prodejní pulty distribuovány první kusy nového mivvy L310.

Mivvy sází opět na design. A to možná víc, než kdy předtím. Kromě elegantních tvarů láká aktuální model hned pěti dostupnými barvami. Kanárkově žlutou nebo klasickou růžovou přitom nenajdete v nabídce žádného z konkurentů. Rozhodně to ale neznamená, že by vybavení pokulhávalo. Právě naopak.

mivvy-l310_whitemivvy-l310_silver

Srdcem zařízení je populární procesor Intel Atom 1,6 GHz s nízkou spotřebou energie. Podobně jako jeho předchůdce je i mivvy L310 vybaven 10,2“ displejem s rozlišením 1024 x 600 bodů, 2GB operační paměti RAM a dokonce 160GB pevným diskem, což je ve své kategorii maximum. Standardem je samozřejmě 1,3MPx webkamera, univerzální čtečka paměťových karet, Bluetooth a WiFi ve třech pásmech.

mivvy-l310_pinkmivvy-l310_yellow

Mivvy L310 míří k mladým lidem. Právě uvedená novinka je nekompromisním mobilním řešením a zároveň krásným kusem elektroniky. Vzbudí pozornost a přitom vkusně zapadne do stylu svého majitele.

Dostupné jsou varianty s předinstalovanými operačními systémy Linuxem Ubuntu 8.04, Windows XP nebo Vista. K dostání je v internetových obchodech už nyní za méně než devět tisíc korun včetně DPH.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář