Finanční podpora serveru MujEEE.cz

penize_vejir.jpgZdravíme tímto všechny čtenáře serveru MujEEE.cz. Někteří z Vás již vědí o problémech s prvním hostingem, kde především kvůli technickým parametrům dochází k poměrně častým výpadkům. Toto je pochopitelně nemilé jak pro nás, tak i pro Vás – naše čtenáře. Za několik měsíců provozu se tu také nahromadilo poměrně dost návodů, rad od uživatelů a fórum se stalo dobrým zdrojem informací pro českou a slovenskou komunitu EEE. Všichni ti, kteří přispívají sem i na fórum to dělají zdarma a ve svém volném čase a za to si zaslouží respekt, ale bohužel jak dobře víte, nic není zadarmo a to ani provoz serveru MujEEE.cz

Rádi bychom Vás tedy touto formou požádali o finanční podporu, kterou můžete vložit přímo na kterékoliv z poboček UniCredit Bank, případně poslat klasickým bankovním převodem.

Bankovní spojení pro ČR:
Banka: UniCredit Bank
Číslo účtu: 1002205629/2700
Specifický symbol: 8100682882 (nutno uvést!)

Bankovné spojenie pre SK:
Banka: UniCredit Bank
Číslo účtu: 6629545005/1111
Špecifický symbol: 8100682882 (nutno uvést!)

Další možností je převod v rámci PayPay – kód 8100682882.

PayPay

Nezapomeňte uvést správny specifický symbol, v opačném případě nám nebude částka připsána a bude automaticky navrácena na účet odesílatele. Do zprávy pro příjemce prosím vložte svou přezdívku z důvodu zveřejnění seznamu dárců v příslušném tématu na našem fóru (pokud byste nechtěli být uveřejněni, případně chcete uveřejnit zaslanou částku, využitejte prosím funkce Soukromé zprávy a dejte nám o tom vědět).

* Rozhodně nechceme, abyste něco museli platit, jedná se opravdu o dobrovolný příspěvek. Váš příspěvek nebude vyplácen moderátorům ani nikomu jinému, jde skutečně pouze o úhradu nákladů spojených s doménou a hostingem.

* Vašim finančním příspěvkem nevzniká nárok na privilegia na fóru, tzn. nebudete moderátoři a podobně, musíte dál dodržovat pravidla tohoto fóra.

* Všichni uživatelé kteří přispějí budou barevně odlišeni v legendě fóra.

* Uživatelům, kteří přispějí částkou 50 Kč a více, bude v rámci fóra pod přezdívku udělena hodnost Sponzor a to v době trvání šesti měsíců od zaplacení.

* Uživatelům, kteří přispějí 300 Kč a více, bude v rámci fóra udělena hodnost Gold Sponzor a zřízen email (formou přesměrování na stávající) @MujEEE.cz na 1 rok od zaplacení.

* Opakovaný Gold Sponzor se stává Patronem MujEEE navždy :)

Děkujeme všem, kteří přispějí na náš chod.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Finanční podpora serveru MujEEE.cz

  1. Pingback: MujEEE již na placeném hostingu! | MujEEE.cz

Napsat komentář