Různé hodnoty parametrů na ploše? Ano, přes dynamické pozadí!

BgInfo příklad pozadí ve WindowsUrčitě jste se setkali s tím, že dlouho lovíte různé nastavení přes menu nebo příkazový řádek. Pro příklady netřeba chodit daleko – typicky přidělenou IP adresu nebo DNS, volné místo na disku (discích), detailní informace o procesoru, paměti atd. Tento „problém“ nám pomůže vyřešit program BgInfo, který uvedené informace „vloží“ do pozadí ve Windows.

Tento velmi jednoduchý prográmek vygeneruje veškeré požadované informace přímo do pozadí. Informace jsou plně konfigurovatelné, nejenom výsledek hodnot, ale i popisová informační pole. Není tedy problémem využít nejenom své personifikace hodnot, ale i lokalizace popisků do češtiny.

BgInfo příklad Nastavení

Personifikace je velmi jednoduchou záležitostí, zvolit si můžete nejenom různé barvy hodnot, ale i kompletně celý font (včetně velikostí) a také další hodnoty. Více snad napoví předcházející ukázka z programu.

Pokud si chcete vyzkoušet, připravili jsme pro Vás jeden konkrétní český příklad zobrazení. Stáhněte si tedy BgInfo a poté použijte tento konfigurační soubor.

Příspěvek byl publikován v rubrice Návody, Windows XP. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře u Různé hodnoty parametrů na ploše? Ano, přes dynamické pozadí!

Napsat komentář